FacebookTwitterПідписатися на RSS

Міжнародний день людей похилого віку

30 вересня 2016р. у Зазимському НВК відбулася святкова конференція, присвячена 250-річчю заснування освіти в селі Зазим’ї. На урочистому заході були присутні всі вчителі і вихователі, які працювали в школі та дитячому садочку протягом останніх 50 років. Кожного педагога привітали зі професійним святом, а голова сільської ради Спичак Л.В. вручила подарунки.

В понеділок, 3 жовтня 2016 року, навчальний тиждень було розпочато з загальношкільної лінійки, на якій учні 6-А класу на чолі з класним керівником Калениченко Л.Л. розповіли про «Міжнародний день громадян похилого віку», надали сумну статистику про кількість людей, які потребують уваги суспільства. Також з понеділка стартувала акція «Зігрій стареньке серце!». Протягом усього тижня учні приносили до школи різні продукти харчування. А в п’ятницю, по завершенню уроків, школярі разом з класними керівниками та батьками провідали найстарших людей села Зазим’я.

Також в понеділок, 3 жовтня 2016 року, урок мужності у 2-А класі. На урок завітав підполковник Сергієнко Олександр Васильович, який безпосередньо брав участь в антитерористичній операції у місті Часів Яр Донецької області. Він подарував учням 2-А класу прапор України, на якому кожен його побратим залишив побажання дітям. Учні з великим задоволенням подарували ангелів, виготовлених власноруч. Між учасником АТО та школярами вівся цікавий діалог про життя на війні.


Галерея "2016_10_07 День громадян похилого віку"

Кiлькiсть переглядiв: 145