FacebookTwitterПідписатися на RSS

Нагородження переможців та призерів І етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка

14 листопада 2016 р. у Зазимському НВК відбулося нагородження переможців та призерів І (шкільного) етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

/Files/photogallery/1543/11.jpg

З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні 9 листопада 2016 року в Зазимському НВК був проведений І етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11класів.

У конкурсі взяли участь 18 учнів 5-11 класів.

Журі визначило переможців: Калениченко Я.С. (6-Акл., вчитель:Ярошинська Л.М.), Приходько І.В. та Трегуб С.В. (8 кл., вчитель:Ярошинська Л.М.), Радченко К.М. (9 кл., вчитель:Ярошинська Л.М.)

Вітаємо переможців

/Files/photogallery/1543/16.jpg

та призерів І (шкільного) етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

/Files/photogallery/1543/15.jpg

Бажаємо переможцям і призерам конкурсу творчих успіхів, глибокого пізнання мудрості слова нашого Великого українського генія ,бо на сучасному етапі розвитку України саме Т. Г. Шевченко та його творчість є духовними наставниками, прикладом справжньої відданості і любові до рідної землі, рідного народу.

Галерея "2016_11_14 Нагородження учасників конкурсу ім.Шевченка"

Кiлькiсть переглядiв: 45