FacebookTwitterПідписатися на RSS

Виховний захід "Ніхто так не прагне миру, як ті, хто бачив війну!"

8 грудня 2016 року в актовій залі Зазимського НВК відбулася зустріч «Ніхто так не прагне миру, як ті, хто бачив війну!». На цю зустріч завітали гості-зазимці: ветеран Другої світової війни – Приходько Павло Іванович, ветеран війни в Афганістані – Бокач Олексій Миколайович, учасник АТО – Сергієнко Олександр Васильович, а також були гості – учасники АТО з м. Бровари.

На виховному заході чоловічу половину привітали зі святом «6 грудня – з Днем Збройних Сил України», а також пригадали усі етапи утворення української армії: героїчну добу наших славних запорізьких козаків, роки Другої світової війни, війну в Афганістані, створення Збройних Сил України та неоголошену війну на Сході України – АТО.

Всі запрошені гості поділилися своїми враженнями про війну, привітали чоловіків зі святом Збройних Сил України, а також подякували учням за активну підтримку воїнів АТО. Учні переконалися, що роблять дуже велику та важливу справу, пишучи листи, малюючи малюнки, виготовляючи сувеніри та збираючи кошти воїнам АТО. Провівши 8 листопада та 10 листопада 2016 року благодійну ярмарку «Твори добро на цій Землі», учні Зазимського НВК вторгували 7032 гривні та передали ці кошти зазимському волонтеру Барбон Наталії.

Протягом свята діти співали, танцювали, розказували вірші, а також на згадку зробили спільне фото з воїнами-захисниками.

Кiлькiсть переглядiв: 99