FacebookTwitterПідписатися на RSS

Вечір зустрічі випускників

За доброю традицією, щороку у першу суботу лютого у нашій школі проводиться вечір зустрічі випускників. Цього дня з хвилюванням і радістю чекають жителі нашого села різних поколінь. Адже всі вони – випускники Зазимської школи. Ці зустрічі – хвилини спілкування з учителями та однокласниками. Це радість і сум, добра заздрість сучасним школярам – своїм дітям, онукам, які навчаються у прекрасній сучасній школі. Гостей радувало все: чемні і привітні учні 9 класу, які зустрічали і реєстрували випускників. Порадувала і приємно вразила екскурсія по школі, святково прибрані класи та актова зала. Представники старшого покоління зі слізьми на очах розглядали в музеї села експонати – предмети побуту, знаряддя праці, одяг, якими ще недавно вони користувалися.

Для шановних гостей – випускників був підготовлений і проведений цікавий концерт. Учні натхненно виконували патріотичні пісні про Україну, рідне село, школу, учителів, дружбу і добро. Всім дуже сподобалися таночки у виконанні учнів різного віку. Яскраві костюми, граціозність, динамізм у виконанні викликали в залі шквали оплесків, радості, захоплення. Випускники охоче ділилися спогадами про дитинство та юність у школі, улюблених вчителів, згадували найяскравіші моменти. Учителі пишалися досягненнями своїх учнів, раділи, що життя кожного випускника склалося добре. Найбільше задоволення від вечора отримали золоті ювіляри – випускники 1967 року. Особливо вони розчулилися, коли кожному з них вручили ювілейні медалі. А срібним ювілярам – випускникам 1992 року було вручено пам’ятні листівки з найкращими побажаннями.

Свято від початку до кінця супроводжувалося демонстрацією на екрані фотографій зі шкільного життя кожного випускного класу, веселою життєрадісною музикою.

Завершилося свято фінальною піснею у виконанні учнів 6-х класів «Ми для щастя народились». І, нарешті, спільне фото на згадку – учителів зі своїми учнями-випускниками.

Галерея "2017_02_04 Вечір зустрічі випускників"

Кiлькiсть переглядiв: 116