FacebookTwitterПідписатися на RSS

Районний семінар заступників директорів з виховної роботи у Зазимському НВК

29 листопада 2017 року на базі Зазимського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» відбувся районний семінар заступників з виховної роботи на тему «Формування ключових компетентностей учнів під час навчально-виховного процесу» під керівництвом методиста РМК Крокос Любові Григорівни.

Учасників семінару радо зустріли у навчальному закладі адміністрація: директор Зазимського НВК Нохріна Л.І. та заступники директора Савіцька А.С., Піхотник Л.В..

Виховну роботу навчально-виховного об’єднання презентувала Савіцька А.С.. Вона виступила з доповіддю «Виховна робота у Зазимському НВК», яка супроводжувалась мультимедійною презентацією.

На семінарі було показано презентацію навчального закладу «Моя Зазимська школо! Священна колиско науки, любові й добра!», яку провели спільно заступник директора школи з виховної роботи Савіцька А.С. та директор школи Нохріна Л.І.

У рамках семінару була організована екскурсія до

Свято-Воскресенського храму та «Духовного центру» села Зазимʼя, де усі гості змогли приклонитись до стародавніх святинь та ознайомитися з роботою недільної школи, яка працює при Свято-Воскресенському храмі.

Після повернення до школи, гостей радо зустріли екскурсоводи шкільного музею, учениці 9-го класу Трегуб Софія та Омельчук Євгенія (керівник Книш С.С.). Цікава доповідь «Мій рідний край, моя прабатьківська придесенська земля» допомогла гостям ознайомитися із героїчним минулим села Зазимʼя та його сьогоденням.

Семінар було продовжено в актовій залі. Заходячи до зали, гості одразу потрапляли на виставку робіт гуртка «Народна творчість» (керівник Дударєва І.А.) та на фотовиставку, яку презентували усі класні колективи школи. В актовій залі учні Зазимського НВК радо зустріли гостей святковим концертом «Зазимʼє, Зазимʼє! Кохане село! Без тебе дитинства мого б не було!». В концерті приймали участь вихованці 3-х та 5-10 кл. хореографічного гуртка (керівник Слота Т.С.), учасниками свята були представники народного фольклорного ансамблю «Живемо» Туліка О.М. та Барбон А.М., зазимська поетеса Щиголь О.Ф. та Калениченко Л.Л.

Закінчився семінар підведенням підсумків методистом РМК з виховної роботи Крокос Л. Г.


Галерея "2017_11_29 Семінар ЗДзВР"

Кiлькiсть переглядiв: 405