FacebookTwitterПідписатися на RSS

"Ігри розуму" в Зазимський школі

З 05 по 09 лютого 2018 року у Зазимському НВК пройшов Тиждень математики, фізики та інформатики під гаслом «Ігри розуму».

Тиждень розпочався зі святкової лінійки, на якій учні хореографічного гуртка продемонстрували танок «Я люблю математику», а цариця математики привітала усіх з початком цікавого та захоплюючого тижня. Для учнів школи було оформлену виставку тематичної літератури та малюнків «Фізика очима дітей» (відповідальна: вчитель фізики Хуторна Анна Вячеславівна). У вестибюлі школи було відведено святково оформлену математичну зону, де учні цілий тиждень демонстрували один одному силу свого розуму. Новинкою стало розміщення спеціальної дошки (Tabyla Rasa), на котрій діти залишали дописи зі своїми враженнями після конкурсів та змагань. А ще справжньою родзинкою стала фотозона, де учні робили селфі та фото.

Інь і Янь, вогонь і лід, чорне і біле, сльози і сміх… Такі протиріччя пронизують наше життя, але завдяки їм ми відчуваємо повноту свого існування… Таку гармонію і разюче поєднання фізики та мистецтва продемонстрували учні 10 класу разом з учителем Піхотник Любов Вікторівною під час відкритого уроку-конференції «Фізика і мистецтво».

Життя школи особливо вирувало під час перерв, оскільки учні, не гаючи ні хвилинки, змагалися у різноманітних конкурсах. Було проведено турніри із шахів та шашок, конкурс ШвидкоКуб, математичні батли та лінійку до Дня безпечного Інтернету. Творчий та креативний вчитель математики Ємельянова Ольга Валентинівна із особливим завзяттям змогла задіяти в Тижні навіть найменших учнів школи. Провівши низку уроків у початкових класах під назвою "Казкова математика", вона не залишила байдужою не тільки учнів і вчителів, а навіть і батьків. А завершився тиждень проведенням відкритого виховного заходу «Кафе PALINI». Під супровід грецької музики учні 6-го класу змагалися на кращого знавця математики.

Ну і, звичайно, не обійшлося без подяк і нагород. Директор школи Нохріна Любов Іванівна висловила велику подяку вчителям фізико-математичних дисциплін та назвала цей Тиждень одним із найкращих предметних тижнів у школі. Грамоти та подяки також отримали учні, які продемонстрували силу свого розуму.

Шкільне методичне об’єднання вчителів фізико-математичних дисциплін бажає успіхів, натхнення та творчих звершень колегам!


Галерея "2018_02_09 Ігри розуму в Зазимському НВК"

Кiлькiсть переглядiв: 514