FacebookTwitterПідписатися на RSS

Пришкільний табір - одинадцятий день

Одинадцятий день пришкільного дитячого мовного табору «Ковчег – Friends - forever» було розпочато з англомовної ранкової зарядки. Потім на вихованців табору чекав смачний сніданок у шкільній їдальні.

/Files/photogallery/1454/DSC07548.JPG

Після цього вчителі провели для дітей екологічний квест. Дітей було розділено на три команди. Команди відгадували екологічні загадки, співали пісні, виконували складні ребуси, складали пазли з зображенням тварин, виконували екологічні тести. Підводячи підсумок квесту, «одягнули» екологічне дерево листочками, на яких були написані позитивні і негативні вчинки людей.

/Files/photogallery/1454/DSC07592.JPG

Смачно пообідавши в їдальні, з дітьми було проведено заняття з англійської мови на тему «Vegetables». Діти вивчили і повторили назви овочів англійською мовою, переглянули мультик, погралися у вікторину з картками, провели вікторину «Healthy food», вставляли пропущені букви у словах, складали слова. На завершення діти потанцювали під інтерактивну англійську пісню. Відкривши нову пелюстку з «Чарівної квітки», діти вивчили вірш про овочі англійською мовою.

/Files/photogallery/1454/DSC07656.JPG

Завершився день у таборі малюванням малюнків про овочі, повторенням речівок загонів та пісень.

Більше фото у галереї.

Кiлькiсть переглядiв: 123