FacebookTwitterПідписатися на RSS

Урок мужності 2-Б клас

У Зазимському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» 10 жовтня 2016 року було проведено урок мужності «Сумна ця осінь й сповнена тривоги за нашу землю, де бої ідуть!..» з воїном- добровольцем, учасником АТО Давидком Олександром Юрійовичем. Цей захід проводив 2-Б клас (класовод Савіцька А.С.) спільно з дітьми старшої та середньої груп (вихователі: Потоцька К.С., Савченюк Л.І. та Радченко І.А.) у музичній залі ДНЗ Зазимського НВК.

На заході учні та дошкільнята декламували патріотичні вірші про Україну, рідне село та мир, якими закликали любити, цінувати та берегти свою Батьківщину. На заході прозвучав Гімн України у виконанні учениці 6-Б класу Дупло Марини. Пісню «Рідна моя Україно!» заспівала учениця 2-Б класу Щиголь Анна. Дошкільнята заграли оркестром українську народну мелодію «Гопачок». На свято завітали казковий герой Котигорошко (учень 6-А кл. Барбон Д.) та Україна (учениця 10 кл. Мовчан А.).

Запрошений гість, Давидко Олександр Юрійович, цікаво розповів дітям про перебування в зоні АТО та показав своє військове спорядження, яке захищало його на полі бою.


Галерея "2016_10_20 Урок мужності 2-б клас"

Кiлькiсть переглядiв: 188