FacebookTwitterПідписатися на RSS

Свято майстерності у Зазимському НВК

12 квітня 2017 року на базі Зазимського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відбувся семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу «Розвиток творчих здібностей учнів мистецькими засобами на уроках музичного, образотворчого мистецтва та художньої культури».

Школа-родина гостинно відчинила двері педагогам Броварського району, які навчають дітей прекрасному. Учасниками заходу стали завідувач РМК Хитра І.В. та методист РМК Ткаченко В.М.

Директор школи Нохріна Л.І. презентувала навчальний заклад, показавши тісний взаємозв'язок школи, родини, селищної громади, церкви.

Розпочався семінар з майстер-класу «Мистецтво дарувати красу», який провела вчитель образотворчого мистецтва Дударева І.А. З великим захопленням вчителі поринули в дивний світ писанкарства. На пам’ять кожному залишилася зроблена власноруч писанка.

Учитель музики Улещенко Л.Б. запросила гостей на урок у 6-А класі «Симфонія довжиною в життя». Педагог змогла доторкнутися до ніжних струн дитячих душ, розкривши непросту тему. На уроці лунали пісні, панувала доброзичлива атмосфера. Діти і гості отримали величезне задоволення від уроку.

Всі присутні мали можливість оглянути Великодні виставки, підготовлені класними родинами та ознайомитися з історією села, відвідавши шкільний музей. Не оминули своєю увагою ДНЗ, який приємно здивував дитячою творчістю.

Кульмінацією семінару стала сучасна театральна постановка поеми Т.Г. Шевченка «Катерина» аматорської студії «Берегиня». Учитель художньої культури і мистецтва Калениченко Л.Л. запросила глядачів разом доторкнутися до ніжного, правдивого, гарячого слова Кобзаря. Діти продемонстрували справжню акторську гру, викликавши захоплення та бурхливі оплески.

Напередодні Великодня кожен зміг відчути всю велич мистецтва та збагатився духовно.


Галерея "2017_04_12 Семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу "

Кiлькiсть переглядiв: 124